• slider_1.jpg
  • slider_2.jpg
  • slider_3.jpg
  • slider_4.jpg
  • slider_5.jpg
  • slider_6.jpg

WSV 1930 Voetbalschool: Iedereen is welkom! Wil je extra trainen om te verbeteren en je zelf verder ontwikkelen. Dan is WSV1930 voetbalschool echt iets voor jou.

thumb 20230104 michelStart weer op vrijdag 3 maart, inschrijven kan direct op wsv1930voetbalschool.nl
Met trots vanuit onze waarderingen kan ik zeggen dat wij een veelzijdige voetbalschool zijn. Al meer dan 10 jaar lang geven we trainingen vanuit onze club WSV1930. Trainen vanuit een plan, loop, houding en coördinatie training kom je bijna niet meer tegen op het veld en ook niet meer in de gymzaal op school. Techniek combineren met cognitieve vaardigheden en leren voetballen met het linker en rechterbeen. Waar zie je dat nu nog! Spelers hebben diversiteit van trainen nodig om te verbeteren, hierdoor zal je zien dat spelers meer succesmomenten gaan krijgen. Structuur in trainen geven en stimuleren gaat hierbij helpen. En wat te denken van leerlijnen in partijvormen. Je moet net zoals op school bij de basis beginnen en niet meteen starten met te moeilijke vormen waardoor spelers in rijtjes staan te wachten. Idem met grote partijvormen waardoor spelers niet of nauwelijks te bal krijgen.

Wat bieden wij als WSV1930 voetbalschool:
10 jaar ervaring en iedere speler/ ster staat centraal.
Betaalbaar voetbaltrainingen, 11 toffe en gestructureerde techniek trainingen voor € 75.
Kleine groepen en trainers met ervaring die trainen geven vanuit onze voetbal academy.
We delen de spelers in op ontwikkeling en leeftijd en als het kan ook bij vriendjes.
In de leeftijd van 6 t/m 16 jaar kunnen zich aanmelden en je hoeft niet perse lid te zijn van WSV1930.

We geven voetbaltrainingen met de meest innoveerde voetbalmaterialen, wat te denken van onze Smartgoals, soccerwave, goalshot, rebonders en ons blijvend vernieuwende voetbaltrainingen, die komen uit onze eigen voetbal academy. Hierdoor blijven we spelers(sters) veelzijdig uitdagen om meer succesmomenten te laten beleven aan het voetbal.
Filmpjes en trainingen vanuit onze voetbalacademy worden vaak gedeeld op onze Facebookpagina wsv1930voetbalschool.

Wist je dat je met de inschrijving ook jou club WSV1930 steunt!

Techniek training klik op de button techniek, je kan meteen inschrijven.

Nieuw
Voor de gevorderde spelers kan je gewoon inschrijven voetbalmodule techniek. 11voetbaltrainingen blijven dan ook € 75 wij delen deze in op basis van de inschrijving (opmerking die je kan plaatsen bij inschrijving) welk team en of je al eerder mee heb gedaan bij onze voetbalschool. We trainen veel met cognitieve voetbalvormen en dwingen hierdoor spelers om snel te handelen en oplossingen te laten vinden.

Voor echte talenten bieden we Prive of Duo(small group) voetbaltrainingen ( mag ook met meerdere teamgenoten of vriendjes) aan, deze zijn op maatwerk ingericht, hierbij maken we gebruik van onze FIT programma om spelers veelzijdig te laten bewegen om het hele lichaam te trainen. Beide trainingen duren 60 minuten, kosten voor de privétraining zijn 10 voetbaltrainingen voor €149 en de Duo training is €125 pp.
Klik op de button privé of duo, je kan meteen inschrijven.

Jongens en meiden in de leeftijd van 6 t/m16 jaar kunnen bij de voetbalschool terecht. Lijkt het je leuk om mee te doen aan de WSV1930 Voetbalschool of wil je meer informatie ga naar www.wsv1930voetbalschool.nl we starten weer op vrijdag 3 maart. De gratis proeftraining is op vrijdag 24 februari.
Michel Dekker

20230104 michel