Voetbal Academy : KEUZE IN VOETBAL hoe trainen wij onze spelers.

filmpjeWij trainen en begeleiden jonge talentvolle spelers(ster)in de leeftijd van 7 tot en met 16 jaar. In het filmpje zie je onze voetbalinnovatie, de werkwijze en diversiteit van trainen geven. Onze aanpak is persoonlijk en laagdrempelig en worden hoog gewaardeerd door ouders en spelers.
We trainen cognitieve vaardigheden het snel leren verwerken van prikkels in de hersenen, waardoor de sporter een situatie op het veld sneller kan inschatten en beslissingen nemen. Reactiesnelheid en split second, wanneer de beslissing genomen is moet de speler zo snel en efficiënt mogelijk reageren om de juiste keuze te maken. Het trainen op richting veranderingen is belangrijk zodat de speler de juiste fysieke en technische vaardigheden bezit om snel in te kunnen spelen op de veranderende situatie. Versnellen en overzicht is een belangrijk speerpunt in onze trainingen.


Door op te trainen willen wij spelers intensief, individueel en persoonlijk begeleiden door een op maat gemaakt traject aan te bieden. Door deze aan te sluiten bij de leeftijd-specifieke kenmerken van de spelers, creëren we een leerklimaat waar plezier en vertrouwen centraal staat.
In het filmpje kan je zelf de juiste keuze maken of deze trainingen passen bij de ontwikkeling van de spelers(ster) in kwestie.

Klik hier voor het filmpje.

 

 

Copyright © 2023. WSV 1930 Voetbalschool
Website designed by Erwin Loman - Lomanweb