Kampioenen

Zaanse Kampioenen WSV1930 Voetbalschool

Zaterdag 13 juni jl. werd vanuit de WSV1930 Voetbalschool de kick off gegeven voor het eerste Zaans Kampioenschap 4vs4 FEBO/Vercom toernooi. Een mooi toernooi voor de talenten van de Zaanstreek.
De spelers van Sporting Krommenie, SVA, Hellas Sport, Fortuna Wormerveer en Jonger Oranje waren uitgenodigd voor dit toernooi en met deze clubs waren we in staat om een mooi programma voor alle afdelingen op te stellen.

In de ochtend waren de velden gereserveerd voor de jongere jeugd. Omdat er veel teams op 1 veld stonden was een goede organisatie erg belangrijk. In totaal zouden er over de hele dag 144 wedstrijden gespeeld worden dus dat vergde een strakke structuur. Daarom hadden we op elk 4vs4-veldje een steward ingedeeld zodat de juiste teams op tijd op het juiste veld zouden staan. Om precies 08.30 klonk de fluit en waren de eerste 16 teams, evenzoveel leiders, 8 stewards en de 8 scheidsrechters klaar om de wedstrijd aan te laten vangen, het toernooi ging van start. Het werden spannende duels! De spelers moesten kort op elkaar in de kleine ruimtes met de hun aangeleerde technieken in samenspel met hun medespelers het doel trachten te vinden. Alle aanwezige ouders kregen een mooi schouwspel te zien van de diverse acties op de grasmat. En al deze duels leverden de volgende kampioenen op:


F-categorie Fortuna Wormerveer
P1110093

 

E-categorie Jonger Oranje
P1110101

 

D-categorie Jonger Oranje
P1110083

 

Het middagprogramma startte om 13.00 uur. Wederom 3 afdelingen maar nu de A, B en C. In deze categorie ging het er een stuk harder en competitiever aan toe. De diverse krachtmetingen op het veld, de bravoure en dat in combinatie met windkracht 6 zorgde voor veel activiteit en spektakel. En naarmate de titel ‘’Zaans Kampioen’’ meer in zicht kwam hoe heftiger soms de confrontatie tussen de 2 teams werd. Die beker (met de oren!!) moest mee naar huis! Uiteindelijk mochten na de finalerondes de volgende teams zich dan ook echt ‘Zaans Kampioen’ noemen:

C-junioren Fortuna Wormerveer
P1110212

 

B-junioren Hellas Sport

P1110170

 

 
A-junioren WSV1930
P1110187

 

Maar niet alleen de nummers 1 gingen met een prijs naar huis. Voor alle spelers lagen er nog leuke FEBO-tasjes met daarin FEBO keycords, stickers, tattoos en een mooie Vercom bidon in de kleedkamers klaar.

Voor de WSV1930 Voetbalschool was dit unieke toernooi organiseren een behoorlijke uitdaging. Echter met de hulp van veel betrokken WSV-ers hebben we een uitdagend toernooi weten neer te zetten. Na deze geslaagde dag kregen we zoveel leuke complimenten dat we niet anders kunnen constateren dan dat ook dit toernooi een geslaagd evenement was uit de koker van de WSV1930 Voetbalschool. Wij danken de deelnemende verenigingen hartelijk voor hun deelname en zien er naar uit dit volgend seizoen weer te mogen organiseren en hopen dan nog meer Zaans clubs te mogen verwelkomen!

Er staan leuke foto’s in het fotoalbum! Neem gerust een kijkje!

Klik op de button voor de uitslagen en eindstanden.

uitslagen

Copyright © 2023. WSV 1930 Voetbalschool
Website designed by Erwin Loman - Lomanweb