• slider_1.jpg
  • slider_2.jpg
  • slider_3.jpg
  • slider_4.jpg
  • slider_5.jpg
  • slider_6.jpg

 

inschrijfbutton gratis 20210827
 
  inschrijfbutton skills 8 11 20210903
 
  inschrijfbutton skills 12 16 20210903
 
  inschrijfbutton techniek 20210903
 
       
                     

 

Informatie WSV1930 voetbalschool

innovaties balOp 9 februari starten we weer met de techniek en talententrainingen.
Deze voetbaltrainingen worden continu verbetert en aangepast op het niveau van de groep. Ook zullen we alle onze voetbalinnovaties inzetten om de spelers echt uit te dagen.
WSV1930 Voetbal innovaties op een rij.


SmartGoals:
smartgoalsDe SmartGoals worden gebruikt bij alle professionele voetbalclub, Ajax, PSV, AZ, Feyenoord en veel buitenlandse clubs trainen met deze intelligente trainingssysteem. Door middel van zes goaltjes - allen uitgerust met LED verlichting - is het met de SMARTGOALS mogelijk om dynamisch te trainen en o.a. het reactievermogen, conditie, anticiperen, snel schakelen, veldoverzicht, teamwork, snelheid, hoge balcirculatie, en effectief communiceren tussen spelers te verbeteren. Naast spelers beter maken brengt het vooral heel veel plezier en succesbeleving.


SmartGoals sprint frames:
sprintframespelerspaspoortDe WSV1930voetbalschool vergroot letterlijk en figuurlijk de mogelijkheden voor iedere spelers. Of we nu een dribbel- of sprintparcour uitzetten we kunnen iedere speler nu meten met behulp van onze Smartapp. Deze mogelijkheden geeft ons de tools om spelers nog meer te monitoren en te begeleiden naar een hoger niveau. De WSV1930 voetbalschool blijft zich ontwikkelen om spelers te kunnen volgen op elk vlak. Met deze nieuwe en slimme innovatie van SmartGoals maken we een grote stap vooruit in de ontwikkeling van de speler of ster. De WSV1930 Voetbalschool is een van de eerste die met deze nieuwe innovatie van smartgoals gaat werken.

 

 

De Goalshot
goalshotDe Goalshot staat voor ultieme innovatie en vernieuwing in het internationale voetbal waarmee iedere speler zich maar één doel stelt,…scoor zoveel mogelijk doelpunten! Het idee van de Goalshot is geboren uit dagelijkse frustratie van trainers en spelers, wanneer het gaat om het eenvoudig scoren van doelpunten. Door gericht te trainen met de Goalshot weet uw spits vaker dat echt belangrijke doelpunt te maken. De Goalshot zorgt voor visualisering van de meest scorende zones in het doel.
Het ontwerp van de Goalshot focust zich op een zo groot mogelijke visualisering van de meest scorende zones in het doel. Hiermee markeert de Goalshot de meest effectieve gebieden waar een speler op dient te richten, om de kans op succesvol scoren te maximaliseren. Door te trainen met de Goalshot leert een speler steeds sneller, gerichter en preciezer te schieten. Tijdens de ontwikkeling en ontwerp van de Goalshot is er zorgvuldig gekeken naar de effectiviteit van schoten in de vier GOALSHOT ® scorende zones ten opzichte van de rest van het doel. Om dit te doen is er gekeken naar alle on-target schoten in de English Premier League.

De Soccerwave
soccerwaveDe Soccerwave wordt op het trainingsveld gebruikt om een bal aan te nemen, weg te draaien of om af te werken op het doel. Je kunt een bal inspelen op de Soccerwave en deze krijg je dan vervolgens terug met een curve terug. De Soccerwave is bij Manchester United en Liverpool al opgenomen in de jeugdopleiding. Afhankelijk van het tempo van de bal en de locatie waar de bal op de Soccerwave komt, kan de bal hoog, laag, links of rechts terugkomen. Deze onvoorspelbaarheid van de terugkomst van de bal is uitstekend om de echte spelsituatie na te bootsen. Dit biedt oneindige mogelijkheden om de functionele techniek van spelers te verbeteren. De spelers worden gedwongen om de bal goed aan te nemen en te verwerken met het hoofd, borst, knie en voeten. Een bal die je rustig in de Soccerwave schiet komt zeer waarschijnlijk voor je uit, een bal die je met hoge snelheid de Soccerwave in schiet komt zeer waarschijnlijk achter je uit. De speler moet dus continu zijn/haar positie aan passen om de bal goed te kunnen ontvangen. Dit is tijdens een echte wedstrijd situatie natuurlijk ook zo.

De mini-soccerbal
mini soccerbalDe Mini-soccerball past perfect in de CogiTraining. Nieuw is de bal aan een touwtje niet. Een club als Ajax had een soortelijk product al 25 jaar geleden, maar past het nauwelijks toe. Diegene die hier lyrisch over is heeft de naam Wesley Sneijder. En hij is nog steeds de beste tweebenige voetballer van de wereld!
Alles in het leven heeft het ritme. Of het nu ons hart is, onze ademhaling, het slaapritme of de overgang van dag en nacht. De hersenklok, zegt hij, bepaalt hoe we leren en daar moeten we niet tegen in gaan. Met de Minisoccerbal trainingen kan er ritme in diverse weerstanden worden getraind zowel individueel als in teamtraining.
Met verschillende oefeningen kan er een beter resultaat geboekt worden. Het touwtje gaat ritmisch heen en weer en geeft het tempo aan. Via ritmische coördinatie leer je technisch veel meer, want het sluit aan bij hoe de hersenen functioneren en ga je een veel betere balbeheersing ontwikkelen. Een variatie aan oefeningen voorkomt dat er te snel een herhalingselement intreedt. Spelers raken de bal op tientallen manieren. Voetballers kunnen er perfect de tweebenigheid mee trainen.

Voordelen van trainen met de Minisoccerbal
• Veel meer balcontacten in minder tijd – duizenden keren
• Het balgevoel in beide benen wordt aanzienlijk verbeterd
• Je traint ook je balans, erg belangrijk bij traptechniek
• Diverse voetbewegingen worden getraind – Binnen-, buitenkant en wreeftrap
• Er kan overal getraind worden zowel binnen als buiten
• Ideaal te combineren met huiswerk programma
• Enkel gewricht wordt soepel gemaakt en gehouden
• Te gebruiken in onderdeel coördinatie training
• Oefenstof beschikbaar in diverse levels beschikbaar
• Oog – hand coördinatie wordt getraind
• Trainen vanuit stilstand naar dynamisch trainen
• Snel voetenwerk wordt aanzienlijk verbeterd

Cogitraining:
De cogitraining is er op gericht om de voetballer op een creatieve manier oplossingen te zien tijdens het voetbal. Het creatieve brein en het sneller zien van voetbaloplossingen is trainbaar. Wanneer patronen en spelsituaties herkend worden door de hersenen zorgt dit ervoor dat spelers sneller de juiste beslissingen kunnen nemen.
Met cogitraining kunnen we bovenstaande opbouwen vanuit oefeningen gericht op balbeheersing en lichaamsbeheersing. Deze oefeningen worden uiteraard eenvoudig opgebouwd en worden steeds complexer.

WELKE ELEMENTEN KOMEN AAN BOD TIJDENS COGITRAINING:
• Balgevoel
• Tweebenigheid
• Concentratie
• Zintuigtraining
• Wedstrijdvormen
• Ruimtelijk inzicht
• Coördinatie
• Lichaamscontrole
• Timing
Naast de MINI- Soccerball traint de WSV1930Voetbalschool met meerdere balformaten om te trainen aan het fijne motoriek.
Ook geven wij voetbaltrainingen in de zaal en op het veld om te trainen op verschillende ondergrond.

gratis mini soccerbal

mini soccerbal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

innovaties vbs